Diepduik Specialty

De PADI Deep Diver Specialty-cursus is een boeiende duikervaring die je de geheimen van de diepzee ontsluiert, je duikvaardigheden uitbreidt en de ontdekkingsreiziger in jezelf loslaat. Of je nu gefascineerd bent door de onderwaterwereld, geïnteresseerd bent in historische scheepswrakken of gewoon nieuwe vaardigheden wilt leren, deze cursus biedt een unieke kans om dieper te duiken en de diepzee te verkennen. Hier zijn enkele redenen waarom je deze specialty zou willen volgen:

  • Ontdek een totaal nieuwe wereld: Door naar grotere dieptes te duiken, kun je duikplekken op een geheel nieuwe manier verkennen. Fascinerende zeedieren en adembenemende geologische formaties wachten op je.     
  • Duik in de geschiedenis: Stel je voor dat je door de overblijfselen van een gezonken piratenschip zwemt of de rompresten van een schip uit de Tweede Wereldoorlog verkent. Het is niet zomaar duiken; het is jezelf onderdompelen in de geschiedenis zelf. Veel wrakken liggen in diep water en zijn daarom verboden terrein voor Open Water Divers, tenzij ze gebrevetteerd zijn als Deep Diver.  
  • Meer opties voor duikbestemmingen: Met je PADI Deep Diver-brevet op zak, gaat er een hele nieuwe wereld van duikbestemmingen voor je open. Een van de vele mooie steengroeves in België , de Thistlegorm in de rode zee , de Blue Hole in Belize tot de wrakken van Chuuk Lagoon in Micronesië: er is een eindeloze lijst van duiklocaties die op je wachten als je wat dieper leert duiken.

De Deep Diver Specialty-cursus helpt je de dieptelimieten van het recreatief duiken te bereiken en je duikvaardigheden verder te ontwikkelen.

 

Deelnamevereisten:

  • Je moet een PADI (Junior) Adventure Diver zijn (of een duiker met een hoger brevet).
  • Minimale leeftijd: 15 jaar.

Deze cursus omvat:

  • De theorie via e-learning of boek(zolang de voorraad strekt)
  • 4 Buitenwaterduiken

Prijs & data te verkrijgen op aanvraag met of zonder eigen duikmateriaal. duikpuntduikschool@gmail.com