Nieuws/events

Zeeland Den Osse 19 mei


Vanaf nu starten we met inschrijven voor de duikdag in Den Osse Nieuwe kerkweg (zeeland) op zondag 19 mei.

We doen deze dag 2 duiken, 1 duik in de voormiddag en 1 vlak na de middag . Reken dat je rond 15.30 klaar bent. 

Info duikplaats :

Den Osse Nieuwe kerkweg

Praktisch :

Lunch : Er is mogelijkheid om daar iets ter plaatse te kopen (friet/broodje) maar je picknick van thuis is ook perfect, breng een stoeltje mee om buiten in de zon samen te eten .

Er zijn toiletten en kleedkamers aanwezig, alsook de mogelijkheid om flessen te vullen (wel zelf kleingeld meenemen). Elke leerling krijgt 1 fles, zelf vullen over de middag aub. Wij voorzien geen tweede fles omwille van het gewicht in de camionette.

Uur van afspraak :

Graag om 8.50 uur stipt aan de duikplaats.

Carpoolen of volgen kan ook. We spreken af op de carpoolparking van loppem (kleine parking bij de ingang van de vroeger camping .) Indien niemand daar afspreekt rijden we apart en zien we elkaar ter plaatse . Ik zelf rij al eerder op. 

Let op , heel het eerste  stuk naar Zeeland zullen de benzine stations nog niet open zijn, dus veiliger om je picknick de dag voordien te kopen.  Mail zeker  of je aan loppem staat of ter plaatse Voor de leerlingen , vergeet je logboek niet aub. 

Inschrijven :

Studenten kunnen enkel inschrijven enkel via mail duikpuntduikschool@gmail.com en dit moet voor 3 mei.

Graag een bevestiging dat je zeker komt met een lijst wat je nodig hebt van duikmateriaal,  je kleding en schoenmaat aub als je een opleiding volgt !