DSLR underwater photographer

Met de speciality DSLR (digital single lens reflex ) Underwater Photographer leer je de voordelen van een dslr systeem kennen, en effectief gebruiken, toegespitst op onderwater gebruik. Vooraleerst wordt de nadruk gelegd op geslaagde foto’s maken, om nadien meer creativiteit toe te voegen.

Het is een inleiding,gecombineerd met meer gevorderde technieken, tot de digitale spiegelreflex onderwaterfotografie, en voornamelijk gericht op de huidige dslr camera’s. In deze cursus zullen we de kennis, vaardigheden en praktische technieken ontwikkelen die nodig zijn voor het maken van mooie foto’s met een dslr camera, zelfs op je eerste fotografieduik. Macro fotografie, wide angle fotografie, fotografie zonder flitsers, fotografie met flitsers,... dit wordt allemaal behandeld.Tevens de nabewerking van de foto’s komt aan bod.

De cursus is leuk voor iedereen, snorkelaars, deelnemers aan Discover Scuba Diving, cursisten Open Water Divers en gebrevetteerde duikers. De cursus is voornamelijk bedoeld voor diegenen die het beste, en alle mogelijkheden uit hun dslr systeem willen halen. Zeker personen die een compact systeem te beperkt vinden, vinden hier zeker hun gading. Of twijfel je nog voor aankoop tussen een dslr systeem en een compact camera systeem? Doe dan hier de test en vergelijk!

 

De DSLR underwater photographer-cursus bestaat uit twee delen ( Niveau1 en Niveau 2)

Niveau één:

Bespreking van het fotografiemateriaal, fotografiebegrippen, technieken, settings, enz...We gaan zien hoe we goede resultaten kunnen behalen met het toestel, zelfs al heb je nog nooit een dslr toestel in handen gehad. We gaan zien welke apparatuur er nodig is om mooie onderwaterfoto’s te maken, hoe we ons onderwatersysteem moeten opzetten en hoe we mooie foto’s maken terwijl we op een milieuvriendelijke manier  duiken. Ook het correct gebruik van flitsers wordt uitgebreid besproken. Niveau één staat open voor snorkelaars, cursisten Open Water Diver en gebrevetteerde duikers. Het onderwatergedeelte van niveau één bestaat uit enkele duiken in het zwembad om de technieken aan te leren, om ze daarna toe te passen in open water. Na het met succes afronden van niveau één krijg je een DSLR underwater photographer niveau I pasje.

Cursusoverzicht:

Theoretisch beschouwingen     4,5 uur

Zwembadlessen              2

Open water lessen         2

 

Wanneer je niveau één met succes hebt afgerond mag je niveau twee volgen, hierin zul je leren hoe je je foto’s kan ‘ontwikkelen’. We gaan onze foto’s in RAW formaat leren ontwikkelen tot volwaardige foto’s, en meerdere aspecten van foto- bewerking/beheer onder de loep nemen. Dit niveau wordt afgesloten met interessante tips, en korte bespreking van gespecialiseerde fotografietechnieken.  Niveau twee staat open voor snorkelaars en gebreveteerde duikers. Wanneer niveau twee met succes afgerond wordt, verkrijg je het dslr underwater photographer niveau II pasje.

Cursusoverzicht:          

Theoretisch beschouwingen     4,5 uur

 

Prijs & data op te vragen met of zonder eigen duikmateriaal en of fototoestel :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen in verband met cursus en andere info:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright 2012 - Site by enetricity.