Advanced Open Water

Op zoek naar hét ultieme duikavontuur? Hier vind u het! Als gebrevetteerde duiker heb je waarschijnlijk al voor jezelf ontdekt dat je tijdens een duik meer kunt doen dan alleen om je heen te kijken.

Duiken is een manier om aan meer activiteiten deel te nemen die avontuur, plezier en recreatie bieden voor mensen met verschillende interesses. Je kan een groeiende interesse hebben in het nemen van onderwater foto's, of in het zoeken en bergen van verloren voorwerpen. Of je wilt je favoriete duikplaats een keertje 's nachts bezoeken. Na deze cursus bekomt u het certificaat dat u toelaat deel te nemen aan meer gevorderde "duiken" tot op een diepte van 30 meter. Dankzij de doordacht methodologische opbouw van deze cursus,kunnen wij in een vijf à tiental duiken ervoor zorgen dat U over een ervaring beschikt v/e duiker van honderd duiken die alles "zelf" heeft moeten leren & ondervinden.

Tijdens het PADI Adventures in Diving programma maak je kennis met verschillende aspecten van het duiken en ontwikkel je vaardigheden die alle duiken voor jou veiliger en plezieriger maken. Om aan de cursus deel te kunnen nemen moet je in het bezit zijn van een "PADI Open Water" brevet,of equivalent. Als het langer dan een jaar is geleden dat je nog regelmatig hebt gedoken,is het wel aan te raden het "Scuba Review"programma eerst te volgen. Met een les in't zwembad & korte theorie-herhaling bent U weer helemaal "opgefrist". De advanced open water cursus omvat vijf duiken; 2 verplichte duiken (diepe duik & navigatie duik),en 3 keuze duiken.

Maar men kan ook een "langere" versie nemen, bestaande uit 10 duiken ,waar men uiteraard meer ervaring kan opdoen.

In dit programma van 10 duiken "verfijnen" wij uw duik-technieken,en doet u nieuwe ervaringen op. Dit alles onder begeleiding van ervaren duik-instructeurs,zodat u alle verplichte + uw keuzeduiken meerdere malen kunt doen. Tevens biedt deze opleiding u ook de mogelijkheid om een aantal "speciality's" te volgen . We starten met de verplichte duiken,nl: de diepduik en de navigatie duik.
Daarna kan je afhankelijk van de locale omstandigheden kiezen uit:

  • Nachtduiken
  • Peak performance buoyancy (drijfvermogen)
  • opsporing & berging
  • multi-level duiken
  • stromings duiken
  • droogpak duiken

 

Prijzen op aanvraag

Je kan de cursus iedere dag starten,je kiest de duiken zelf uit op onze duikagenda. Voor een persoonlijk lesschema contacteer ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Copyright 2012 - Site by enetricity.