Open Water Scuba Instructor

Artikelindex

Dit brevet stelt je in staat om overal in de wereld vrijwel onmiddellijk te kunnen gaan werken. Om dit brevet te behalen neem je deel aan een IDC (Instructor Development Course) eenmaal dit brevet gehaald, ben je zeker van een succesvolle baan in het buitenland.
De interesse voor duiken is wereldwijd enorm en de duikcentra die duikinstructeurs te werk stellen schieten als paddestoelen uit de grond.
Het is zeker de investering waard. Blijft het als hobby, dan kan je overal "freelance" zeker wat bijverdienen, door jouw kennis over te brengen aan beginnende duikers.

PADI Open Water Scuba Instructor 

Het programma bestaat uit 2 fasen:
- Padi Assistent Instructor opleiding
- Padi Open Water Scuba Instructor

Na afronding van het OWSI programma krijg je het IDC completion Form welke je het recht heeft om aan het examen deel te nemen. Het examen (IE) is een tweedaags programma en wordt in België en Nederland gemiddeld 8 maal per jaar afgenomen.

Na je basisopleiding tot PADI Open Water Scuba Instructor is er een uitgebreid vervolgprogramma om je nog breder te kunnen profileren binnen de duikindustrie. Een "must" voor de duikprofessioneel die zijn klanten zoveel mogelijk wil bieden.

Het OWSI programma is de opleiding tot PADI Open Water Scuba Instructor.
Binnen dit deel leren we je de PADI filosofie aan en gaan we je lesgeef technieken verder verfijnen. Tevens leren we je hoe je de PADI cursussen leidt en effectief op de markt brengt. Aansluitend op het OWSI programma kun je deelnemen aan de Instructor Examination (IE).

Vanuit onze ervaring hebben we verschillende OWSI-programma's opgezet;
Bv een 4 daags aansluitend programma ,een programma op verschillende NIET aansluitende avonden of weekenden /of weekdagen.
Copyright 2012 - Site by enetricity.